Financieel administratief medewerker

Financieel administratief medewerker

Als ondernemer heb je veel baat bij een goede financieel administratief medewerker. Iemand die zorgt voor de financiƫle kanten die onder de dagelijkse administratieve werkzaamheden vallen. Deze medewerkers kunnen je onderneming geld besparen en bovendien heb je goede overzichten van de stand van zaken van je bedrijf.

De taken van een financieel administratief medewerker

Een financieel administratief medewerker heeft eerst een cursus tot administratief medewerker gevolgd. Door voor een vervolgopleiding te kiezen is er een module financiƫle administratie aan het takenpakket toegevoegd. De werkzaamheden bestaan uit meer dan alleen het te woord staan van klanten, het afhandelen van post en het maken van afspraken. Je kunt deze medewerkers ook inzetten voor het verwerken van onder meer dagafschriften, debiteuren en crediteuren beheer. Het verwerken van boekhoudkundige bonnen en facturen is goede handen bij een goed opgeleide financieel administratieve medewerker.

Draag taken over

Zeker binnen een kleine onderneming doe je als ondernemer graag zelf zoveel mogelijk, maar er komt een moment dat je niet langer alle werkzaamheden op je kunt nemen. Je wilt je graag focussen op het ondernemen en misschien het uitbouwen van je onderneming. Dan kun je wel een goed opgeleide medewerker gebruiken die financieel administratief opgeleid is. Na een korte inwerkperiode kun je veel taken overdragen aan je nieuwe werknemer en jezelf weer helemaal focussen op hetgeen belangrijk is voor je onderneming. Financieel administratieve krachten zijn flexibel inzetbaar en zijn prima in staat om volledig zelfstandig te werken. Gedurende de opleiding die ze gevolgd hebben is grote aandacht besteed aan de praktijk. Computers hebben geen geheimen en je kunt zowel de ontvangst van gasten als het verwerken van de dagelijkse bonnen met een gerust hart overdragen aan een financieel administratieve kracht. Fabius opleidingen leidt dagelijks nieuwe medewerkers op met een financieel administratieve achtergrond. Naast theoretische kennis wordt er veel gedaan om het geleerde in praktijk te oefenen. Zo ben je als werkgever zeker van een kracht die een gedegen opleiding met een diploma heeft afgesloten.

Tags :
Categories : financieel